Autumn Winter

Die overgang van de warme, zwoele zomer naar de koele, gezellige herfst en winter: bij Aímée the Label zijn we er dol op. Het is de tijd van weer wat vaker tegen elkaar aankruipen, regelmatig het bos ingaan voor een lange wandeling, het geluk zoeken in een kop dampende koffie en het (na lange tijd weer) aansteken van die patchouli-geurkaars. Maar ook de hoogste tijd voor een frisse wind door je garderobe.

Mooi nieuws, want de autumn-winter seasonless collectie staat voor je klaar. Seasonless omdat je de items - eigenlijk net als alle items van Aímée the Label - met gemak het hele jaar door draagt. Verwacht veel warme wolletjes, fijne gilets (en bijbehorende pakken), heerlijke jasjes en de mooiste blouses. En nog veel meer dan dat.

Deze collectie zit boordevol bijzonders, want elk item is nét even anders dan hoe je ze misschien kent. Een wollen trui met een splitje aan de achterkant in plaats van aan de voorkant, een pak inclusief bijpassend gilet in plaats van alleen een blazer en broek, en een blouse met een bijzondere print die je niet snel vergeet.

Kortom: genoeg om je herfst- en wintergarderobe een flinke upgrade te geven. En ja, deze items zijn seasonless: want ook in de rest van het jaar draag je de items nog met veel plezier. Heerlijk, toch?

Dus kom maar door, met dat heerlijke najaar. Het najaar waarin de feestdagen niet aan te slepen zijn, waarin je focust op het liefhebben van de mensen om je heen, waarin je nét wat harder streeft om je doelen van dit jaar nog te behalen en waarin je tegelijkertijd eindelijk weer eens de rust neemt om op de bank neer te ploffen met een goed boek en warm drankje. En dat alles in Aímée the Label. Want met Aímée zit je altijd goed.